Kanker vastgesteld bij Mister Gay Belgium Joren Houtevels

0 Opmerkingen

Eerder deze maand werd er kanker vastgesteld bij huidig Mister Gay Belgium Joren Houtevels. Dat maakte hij via zijn sociale mediakanalen bekend op de dag tegen kanker.

“De dokters vertelden me dat ik kanker heb, dit nieuws kwam als een enorme slag binnen. Maar ik blijf vechten, ik blijf positief, ik kom hier heus wel door. Ik vertel dit liever in 1 keer, symbolisch op de dag tegen kanker”, zo schrijft Joren Houtevels

Hij bedankt ook zijn vrienden en familie die hem de afgelopen weken steunden.

7 oktober 2022, dan werd plots alles even donker en stil.
De dokters vertelden me dat ik kanker heb, dit nieuws kwam als een enorme slag binnen. Maar ik blijf vechten, ik blijf positief, ik kom hier heus wel door. Ik vertel dit liever in 1 keer, symbolisch op de dag tegen kanker.
Bedankt allemaal al voor jullie lieve berichtjes, het zijn er enorm veel en voor nu ben ik vooral bij mijn familie en dichtste kring, weet dat ik al jullie berichtjes enorm apprecieer.
Bedankt aan mijn familie en beste vrienden om mij bij elke stap te steunen.
Nu even genezen en rusten, maar I’ll be back, soon 💛
#dagtegenkanker
Kies jouw Reactie!
Laat een reactie achter