SOCIAAL NETWERK

Waarom Kiezen Voor Xclusif?

Een Gemakkelijke Lay-out

Met een mooi zorgzame lay-out proberen we alles gemakkelijk te maken voor onze bezoekers en onze leden.

Berichten Systeem

Door Privé berichten te sturen creeëren we een beter communicatie tussen onze bezoekers en leden.

Chatten

Op onze Gaychat kunnen bezoekers en leden zich volledig uitleven. Van gewone chats tot pikante cam sessies. Alles komt aan bod. Een moeite waard om een kijkje te gaan nemen.

Respect voor de Privacy en discretie

Privacy en Discretie staat als eerste genoteerd op onze lijsten. Door middel van bepaalde regels en on systeem kunnen we fakers gescheiden houden van mensen met goede bedoelingen.

Wees jezelf want dit ben je echt.

Hier laten we iedereen in zijn eigen waarde leven. Wij beseffen heel goed dat dit niet voor iedereen gemakkelijk is en wij doen er alles aan dat iedereen zich goed voelt bij Xclusif

Vriendelijke Support

Via verschillende kanalen wacht onze support u op met een brede glimlach. Met een doelstreef proberen we jullie te helpen waar wij kunnen.

The Xclusifers

Leer meer over het ontstaan van Xclusif en hoe we zijn gestart.

Xclusif bestaat al sinds 2003, maar was toen vooral actief in de media. Doordat onze Oprichter zelf Gay is, begrijpt hij maar al te goed in wat voor een wereld wij momenteel leven en dit vooral online gericht. Als je een date wilt versieren moet je ervoor betalen. Of je hebt te maken met scam, drugs of met merendeel Fakers. Dit vond onze Oprichter stilletjes welletjes dat hij begon te brainstormen. Doordat we in de media veranderd zijn van naam kwam onze eigen naam vrij. Daarom vond onze oprichter het een ideaal idee om Xclusif in te brengen in de LGBTQ+-wereld, want zeg nu zelf: Iedereen is xclusif. Zo is onze website ontstaan

THE XclusifiANS

Ontmoet Onze Oprichter

Mike Lippens

XCLUSIF CEO